X
Menu

Jammerbugtens oase...

Guldager camping er en hyggelig familieplads, beliggende i pragtfuld natur tæt ved Saltum strand og midt imellem Blokhus og Løkken. Vores naermeste nabo er naturomraadet "Lille Norge" Området er med sit veludbyggede sti-system oplagt til lange vandre- eller cykelture.

Desuden ligger vi i gå-afstand til skøn bred badestrand, naturligvis med blå flag.Vores servicebygning fremstår med moderne faciliteter og vores sidste nye afdeling er 5-stjernet luksus til 3 stjernede priser.

Af indendørs faciliteter har vi et dejligt børnelegerum med bl.a. skumbyggeklodser samt TV-/opholdsstue med bordtennis og fodboldspil.

Og udendørs er der foruden den dejlige legeplads også mulighed for at spille minigolf eller petanque.

Vi tilbyder attraktive pakkeløsninger med adgang til Fårup Sommerland, som kun ligger 4 km fra campingpladsen.

En af de hyggeligste campingpladser i Danmark...

Vores kunder fortæller os, at de ting der adskiller os fra andre campingpladser er:

  • Rene og moderne toiletter og bade faciliteter 'De bedste toiletter vi har set set på en campingplads' - Svenskt ægtepar 2010 og ungt dansk par 2010.
  • Terrasser, opdelt i ti mindre områder på forskellige niveauer. Det giver et meget hyggeligt indtryk.
  • Roligt, fredeligt og midt i naturen, vi ligger lige ved siden et dejligt fredet natur område og ikke i nærheden af større veje. Pladsen ligger på en blind vej der ender nede ved Saltum Strand, campingpladsen ligger dog ved asfaltvej.
  • Den korte afstand til den gyldne sandstrand ved Saltum (900m)

I 2007 fik vi (som 1 ud af 30 campingpladser i hele Europa) tildelt det europæiske miljømærke Blomsten.

Vores mini-marked kan byde på de mest daglige fornødenheder bl.a. friskbagt morgenbrød på bestilling.

En af vores mest populære aktiviteter er lejrbål med snobrød om lørdagen, som altid foregår i en god og hyggelig atmosfære hvor både unge og ældre mødes.

Placering: Nordjylland på vestkysten, nærmest byer - Saltum 4km, Blokhus 10km, Løkken 10km, Ålborg 42km, Hirtshals 44km, Skagen 90km, Brønderslev 18km, Pandrup 10km

 
Online Booking - Guldager Camping