X
Menu
X

Campingplads i Blokhus og Nordjylland

 

Et af de første ord, vi bruger, når vi skal beskrive vores campingplads, er ”læ”. Vores unikke beliggenhed midt i skoven gør, at selvom vi er placeret tæt på en af Jammerbugtens bedste strande, er skånet for kraftige og genererende vinde. Dermed mener vi selv, at vi har en af de bedst beliggende campingpladser i Vest- og Nordjylland, da vi bl.a. også ligger klos op og ned ad det fredede naturområde Lille Norge og i øvrigt har Fårup Sommerland som en af vores nærmest naboer.

Tid til aktiviteter og afslapning

Guldager Camping ligger mellem Blokhus og Løkken, og vi er stolte af, at vi er en campingplads for både par og børnefamilier, da vi har alt fra legeplads og -rum til moderne faciliteter med nyere toiletter i fredelige og naturskønne omgivelser. Pladsen kan både benyttes af jer, der er fastliggere, og jer, der blot ønsker en lille kort ferie i Danmark. Vi kan i øvrigt tilbyde nogle skønne og hyggelige hytter, ligesom det også er muligt at leje en campingvogn her på campingpladsen. Selvom vi har ro og læ, er det ikke ensbetydende med, at der ikke er rig muligheder for nogle sjove og spændende aktiviteter – tværtimod. På selve pladsen har vi som nævnt både en legeplads og et indendørs legerum for de yngste, ligesom der også er mulighed for at spille minigolf, bage snobrød ved bålpladsen og meget mere. Derudover ligger Saltum Strand blot 900 meter fra adressen. De grønne omgivelser byder også på et rigt dyreliv og nogle dejlige gå- og cykelture.

Hyggekroge og plads til hele familien

Vores campingplads er opbygget af terrasser og har en del små hyggelige kroge. Som det fremgår af pladskortet, varierer de enkelte pladser naturligvis i størrelse fra de intime og hyggelige teltlommer til større og åbne arealer. Hytterne er placeret midt på campingpladsen, hvor vi også har valgt at placere toiletterne. Rundt omkring på pladsen finder I øvrigt en del vandposter. Kunne I være interesserede i at booke en hytte, en campingvogn eller en plads til jeres egen campingvogn, kan det nemt og hurtigt klares via vores online bookingsystem her på siden. Har I nogle spørgsmål, glæder vi os til at høre fra jer på telefon +45 98 88 15 12 eller e-mail info@guldagercamping.dk. Vi ses på Guldager Camping!

Galleri
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Pladskort

Pladsen er opbygget i terrasser med en del små hyggekroge.

Pladsen er opdelt så vi både har plads til børnefamilier, der vil ligge tæt ved den dejlige legeplads, samt til par der ønsker fred og ro.

Pladsernes størrelse varierer fra små hyggelige teltlommer til rigtig store pladser.

Der er eltilslutning (min. 10 amp.) på alle pladserne.

Super Pladser

Her er nogle af vores yndlings pladser, hver har sin egen specielle karakter. Disse pladser er ikke dyrere. For at undgå skuffelse er det dog en god ide at booke disse pladser tidligt.

Disse pladser er kun turistpladser og ikke fastligger pladser.

Plads 38 - Størrelse 157 m²

Plads 38 er meget privat, da den har en græsvold hele vejen rundt undtagen ved indgangen. Der er formet som en hestesko. Pladsen ligger tilstrækkeligt tæt på legepladsen til, at forældre med små børn kan lade dem løbe selv, men den er stadig meget rolig og uforstyrret.

Plads 40 - Størrelse 197 m²

 

Plads 8 - Størrelse 180 m²

 

Plads 142 - Størrelse 162 m² 

Lysningen er fuldstændigt omgivet af grantræer og der er både sol og skygge at finde. Pladsen er udstyret med en bænk. Pladsen har et meget naturligt præg -når du står inde på pladsen, kan du ikke se, at du er på en campingplads. Denne plads ligger på en meget rolig del af campingpladsen.

Online Booking - Guldager Camping